Plaxo Badge

2010. április 26., hétfő

Partnerprogram

http://www.libertyreserve.com/?ref=U8220131
Szia!

Szeretnélek meghívni egy szakmai alapú közösségi portálra, ahol a személyes profilok mellett céges és termék profilokat találsz. Ennek pedig számos előnye van. Van itt ingyenes álláskereső, illetve kereshetsz termékeket, szolgáltatásokat, üzleti partnereket, továbbá jövedelem kiegészítésre tehetsz szert azzal, hogy te is meghívod a céges és egyéb ismerőseidet az oldalra.

Az alábbi linkre való kattintással ingyen regisztrálhatod magad. Ezzel megnöveled az egyenlegemet és automatikusan bekerülsz az ismerőseim közé:

http://www.vasar.hu/index.php?refer=yZ xbfewo6ls9MoZ

Üdv:
ambrus ágnesKedves Ismerős, Barát, Tisztelt Leendő Ügyfél!

Ennek az e-mailnek az elolvasását csak olyanoknak javaslom, akiknek van 5 percük arra, hogy a saját (anyagi) helyzetüket felülvizsgálják, és adott esetben elismerjék, hogy „valami” nincsen rendben... Akiknél minden OKÉ, azok már most megnyugodhatnak, nem fognak tőlem élethosszig tartó e-mail sorozatot kapni, és kérem már ezt a levelet se olvassák tovább.

Ennek a levélnek az elküldésére egy dolog ösztönzött, mégpedig az, hogy valami értékeset küldjek Önnek/Neked! Szívesen fogadna egy 25.000.- Ft-os, vagy esetleg egy 100.000.- Ft-os ajándékot?
Mi is az a DOLOG, ami a legértékesebb manapság? A PÉNZ? Talán! Vagy az INFORMÁCIÓ, ami folyamatosan PÉNZ-re váltható? Hú, ez jobban hangzik!

Gondoljuk csak ezt végig: Ön mit tenne, ha egy táska pénzhez jutna?
Nézegetné? Számolgatná? Elásná a kert végében?

Vagy inkább elutazna egy egzotikus országba? Végre elmenne a párjával egy wellness hotelbe kikapcsolódni? Megvásárolná azt a kocsit, amit már hónapok óta nézeget a kereskedésben? Átrendezné, felújítaná a lakást? Megtervezné és megépíttetné azt a családi házat, amiben már évek óta lakni szeretne? Vagy venne egy kis hajót, és horgászgatna?
Ugye nem is a PÉNZ-re vágyik igazán, hanem azokra a dolgokra, amit a PÉNZ-en megvalósítana!? Mutatok egy utat az álmaihoz:
FIGYELEM!!!

Az alábbi linkre való kattintás veszélyes mértékben megnövelheti az Ön és családja bevételeit, valamint jelentősen csökkentheti a kiadásait! A jövedelmében beálló hirtelen növekedés miatt minden felelősség az alábbi oldal olvasóit terheli.

http://www.virtualbroker.hu

Ha még mindig nem a VirtualBroker.hu oldalát olvassa, hanem ezt az e-mailt, és azon gondolkodik, hogy ezt most miért is kaptam? Akkor had gondolkodjak egy kicsit Önnel együtt, ha megengedi.

Mi haszna lehet abból, hogy együtt gondolkodunk pl. arról, hogy túl magasnak tartja a hitele törlesztőrészletét? Vagy abból, hogy szeretne gondoskodni a családjáról, a gyermekeiről, de nem tudja hogyan fogjon neki? Vagy saját magáról szeretne gondoskodni? Esetleg bizonytalannak érzi a munkahelyét? Vagy csak kiegészítő jövedelmet szeretne?

És mi haszna lehet abból, ha csak egy JÖVŐKÉPET szeretne magának, mert most minden olyan kilátástalannak tűnik? Addig amíg nem kattint a VirtualBroker.hu oldalra, SEMMI!

De nézzük meg a mérleg másik serpenyőjét is! Milyen hátránya származhat belőle?

Ugyanannyi lesz a hiteltörlesztése mint eddig, azaz nem csökken! (esetleg még emelkedik is)

A gyermekei ugyanúgy egy albérletben fognak majd küszködni, mint Ön vagy én fiatalkorunkban és munka mellett levelezőn fogják elvégezni a tanulmányaikat (ha be tudják egyáltalán fejezni).

Arról az esetről jobb nem is beszélni, mi történne akkor a családjával, ha kiesik a költségvetésből az Ön jövedelme?

Az alacsony fizetést és az elviselhetetlen főnököt pedig már úgyis megszokta.

Ennyit a hátrányokról... Mert az éremnek mindig két oldala van!

Ha többet szeretne tudni ezekről a területekről, kérem kövessen virtuális irodánkba:
FIGYELEM!!!

Az alábbi linkre való kattintás veszélyes mértékben megnövelheti az Ön és családja bevételeit, valamint jelentősen csökkentheti a kiadásait! A jövedelmében beálló hirtelen növekedés miatt minden felelősség az alábbi oldal olvasóit terheli.

http://www.virtualbroker.hu

Köszönöm türelmét, és örülök ha segíthetek, virtuális üdvözlettel:

ambrus ágnes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Magamról

Saját fotó
http://www.tweetmyblog.com/?rid=3961